Απολαυστε την περιηγηση !

Αεροδρομιο

Η άνεση του ταξιδιού συνεχίζεται και μετά το αεροδρόμιο. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, με ακρίβεια και επαγγελματισμό σας μεταφέρουμε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο κέντρο της Αθήνας ή σε όποιο άλλο μέρος της Ελλάδας επιλέξετε. Φυσικά, απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας και προς κάθε αεροδρόμιο.

Ωριαιες/Ημερησιες Υπηρεσιες μεταφορας

Επιλέξτε την πολυτέλεια και την ασφάλεια των υπηρεσιών της essence και για τις πιο σύντομες ή μεγαλύτερες μετακινήσεις μέσα στην ημέρα. Καλύπτουμε κάθε σας μετακίνηση με ευελιξία και σεβασμό στις ανάγκες σας.

Επισκεψεις σε αξιοθεατα

Κρατήστε από το ταξίδι σας τη μαγική ατμόσφαιρα της Αθήνας μέσα από τα αξιοθέατά της. Με πλήρη οργάνωση σας βοηθούμε να επισκεφθείτε τα σημαντικότερα μέρη της πόλης, αλλά και πιο ενναλακτικές γωνιές της, με άνεση και ασφάλεια.

Περιηγησεις σε ολη την Ελλαδα

Αρχαιολογικοί χώροι, βουνά, λίμνες, νησιά, τουριστικοί ή εναλλακτικοί προορισμοί, κοντά ή μακριά από την Αθήνα αποτελούν πανέμορφους τόπους που σας οδηγεί η essence δημιουργώντας μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, με τα πολυτελή αυτοκίνητά της. Επιλέξτε το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς και απολαύστε τη διαδρομή!

Επιχειρηματικες συναντησεις

Οι υπηρεσίες της essence πλαισιώνουν αποτελεσματικά τις μεταφορές στις επαγγελματικές σας συναντήσεις με την πολυτέλεια του στόλου των αυτοκινήτων της και τον υψηλό επαγγελματισμό του προσωπικού της. Εταιρείες από όλο τον επιχειρηματικό κόσμο εμπιστεύονται τη διακριτική μας παρουσία.

Θρησκευτικος τουρισμος

Οι μονές της Ελλάδας είναι για τον ορθόδοξο κόσμο σημαντικός προορισμός κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Η Εssence σας αποκαλύπτει όλους τους προσκυνηματικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Νυχτερινες περιηγησεις

Επιβιβαστείτε σε ένα από τα αυτοκίνητά μας και γνωρίστε τη νυχτερινή Αθήνα όπως δεν φαντάζεστε: τα πιο ενδιαφέροντα μέρη, σύμφωνα με τα γούστα σας, με άνεση και ασφάλεια.

Εκδηλωσεις/Γαμηλιες δεξιωσεις

Όποια κι αν είναι η περίσταση, η παρουσία μας θα την μεταμορφώσει! Γενέθλια, επέτειοι, bachelor party «απογειώνονται» μαζί μας!

Μαζί μας ζήστε τη γαμήλια τελετή των ονείρων σας! Επιλέξτε ένα αυτοκίνητο της αρεσκείας σας από τον υπερπολυτελή στόλο μας και αφήστε μας να σας οδηγήσουμε στην πιο λαμπρή γιορτή!

Καζινο

Η εμπειρία του καζίνο ξεκινά από νωρίς! Προσδώστε στην ατμόσφαιρα της βραδιάς τη λάμψη που αγαπάτε, με την άνεση και το κύρος της essence.

Απολαύστε την περιήγηση !

Η πόλη από μέσα….

Luxury Car & Van
In
Athens

Πολυτέλεια,  Άνεση, Ασφάλεια